UPRKOS INTENZIVNOJ POTRAZI OD NIŠLIJE I DALJE NI TRAGA NI GLASA: Majka nestalog Milana neutešna - SAMO NEKA JE ŽIV!
Milan Đorđević, Foto: Facebook/Niška Inicijativa

NAJNOVIJI DETALJI

UPRKOS INTENZIVNOJ POTRAZI OD NIŠLIJE I DALJE NI TRAGA NI GLASA: Majka nestalog Milana neutešna - SAMO NEKA JE ŽIV!

Gde je mladi Nišlija i šta se sa njim dogodilo i dalje je misterija

Objavljeno:

Policijska uprava u Nišu nije obustavila potragu za Milanom Đorđevićem (41) koji je 10. juna nestao na Suvoj planini i za Đorđevićem se i dalje intenzivno traga, saznaje naš Nova u PU Niš.

Policija, dodali su u PU Niš, preuzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi Milan bio što pre pronađen.

Na žalost, potraga koja krenula još istog popodneva kada je na izletetištu Bojanine vode pronađen njegov telefon, za sada nije dala rezultat.

Nekoliko stotina ljudi, među kojima su policajci, žandarmerija, vatrogasci, pripadnici Gorske službe spašavanja, šumari, planinari, alpinisti, prijatelji i rođaci pretražili su “uzduž i popreko” deo Suve planine od Bojaninih voda do manastira u selu Veta i od Bojaninih voda do Trema, najvišeg vrha te planine, ali mladi farmaceut još nije pronađen.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi proteklih dana policija je pregledala sve napuštene vikendice u selima u podnožju tog dela Suve planine najbližeg Bojaninim vodama.

“Pregledane su vikendice i napušteni objekti u Jelašnici, Čukljeniku, Gornjoj i Donjoj Studeni, u Veti koja pripada belopalanačkoj opštini, čak i u Kosmovcu, koji je dosta udaljen od Bojaninih voda. Policija je razgovarala sa meštanima, vikendašima, planinarima, drvarima, ali nigde nikakvog traga, niti je ko od njih video Milana. Nakon nekoliko dana portage u selima, potraga je ponovo usmerena ka izletištu Bojanine vode i planini”, kazao je naš izvor.

Majka nestalog farmaceuta, Marica Đorđević apeluje na sve ljude koji mogu da pomognu da to učine, ali da im ne odmažu svojim objavama na društvenim mrežama.

“Ovo je bezobrazluk šta se sve piše i komentariše na društvenim mrežama. Apelujemo na građane da ne pišu i ne komentarišu nešto što nije istina. Neprimereno je prenositi neproverene informacije. Milanov sin je stariji, može već dete to da pročita. Neka se stave u naš položaj, pa da ih pitam kako bi njima bilo”, izjavila je Marica.

Ona je ranije istakla da njen sin nije u manastiru u Veti i nije zamonašio kao što je to objavio jedan beogradski portal.

„Nastavljamo da ga dalje tražimo, ali gde, nismo pametni. Njegov sin pita majku svakog dana kada će otac da mu se vrati. Detetu mnogo teško pada ovo što se sa Milanom dogodilo. Odbija da ide na trening, neće da ide rođendane kod drugara, samo o ocu priča. Ne znam kako ćemo da preživimo ovo što nas je zadesilo. Samo neko da javi da je živ, ukoliko je izabrao neki drugi put, prihvatićemo i to. Sve ćemo da prihvatimo samo da znamo da je živ“, vidno potresena govori Marica.

Milan je 10. juna parkirao je svoje službeno vozilo „škodu“ na parkingu na izletištu Bojanine vode i na tom mestu izgubio mu se svaki trag. Gde je mladi Nišlija i šta se sa njim dogodilo i dalje je misterija.

Bonus video:

01:50

NESTANAK NA IZLETIŠTU BOJANINE VODE! Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.